Partner oldalaink

 

 

 

 

 

 

 

Your flash banner maker

                  

 

CSAPATUNK
VARJAS NOEL (Noel)
 
 
 
Noel megszállott süllőző horgász kedvence az pergetés és a fenekező horgászat, napközben azonban a feeder horgászattal tölti az idejét a tóparton. A finom szereléknek és a sok vízparton töltött időből adódó tapasztalatnak köszönhetően szép eredményekkel büszkélkedhet. Számos csalikombinációt kipróbált és alkalmazott már, néha felnőtteket megszégyenítő precizitással és tökéletes végeredménnyel.
 
VARJAS ZSOLT (Zsola)
 
Jómagam is a süllő horgászatát kedvelem a legjobban, méghozzá az egyre népszerűbb multis (bait casting) és a drop shot módszerrel. 
 
Az első multis élmény ....
...szerelem volt első látásra...
 
Szabó Zoliék jóvoltából!
Néha, ha hosszabb időt, több napot töltünk vízen, akkor napközben bojlival csaljuk horogra a nagy amúrokat, esetleg pontyokat. Természetesen eredményeinket szívesen osztjuk meg másokkal. Emellett a horgász versenyek szervezésére is hangsúlyt fektetünk, többek között mi rendeztük meg az I. ABSF - MERENYE SÜLLŐPERGETŐ KUPÁT 2010-ben.
Feladatunknak tartjuk a horgászat népszerüsítését, a természet védelmét. Számos csapat, gyártó és forgalmazó mellett meg kívánjuk osztani veletek a legfrissebb információkat, horgászvizekkel, termékekkel és versenyekkel kapcsolatos tapasztalatainkat.