Partner oldalaink

 

 

 

 

 

 

 

A Horgásztó teljesen törpeharcsamentes!!

A Tápió vidékén elterülő 5ha rendelkező Tőzeges horgásztó az Aranyhal KHT kezelésében lévő intenzíven telepített Tápiószentmárton határában, gyönyörű kulturált környezetben elterülő horgásztó. Bárki látogathatja, kirándulhat a tópartra, de horgászni csak napijegy megváltása után szabad! Napijegyet kizárólag csak érvényes horgászengedélyre tudunk kiállitani! A telepités intenziven történik, nem ritka és kifogható akár 10kg-os ponty vagy 10-12kg-os amurok, szép csukák, süllők, keszegek és kárászok. A napijegy nappalra /06.00-tól 18.00-ig / 3000ft, éjszakára / 18.00-06.00-ig / 3500ft kerül. 

Elvihető mennyiség: 2db nemes hal+3kg egyébb. Lehetőség van: 24órás jegy váltására is,amelynek ára:6000ft!A 24órás jegy váltásánál a elvihető mennyiség: 4db nemes hal és 6kg egyéb! Újabb jegy váltására is van lehetőség.

Éjszakai horgászat 2010. január 01.-től önállóan is lehetséges! A horgásztó teljes egészében autóval is körbe járható, sátorozásra ill. bográcsozásra is van lehetőség a kijelölt helyeken. A horgászegyesület jelenleg 100 tagot számlál, ami azt mutatja hogy a Tápió vidék egyik leglátogatottabb tava! Nyáron szinte nincs olyan nap, hogy napijegyes horgász ne látogatna ki a tóra! Családosok is előszeretettel látogatják a tavat, piknikezni, bográcsozni, horgászni vagy csak az erdővel körül övezett tó partján sétálni. Minden évben horgászversenyek kerülnek megrendezésre, neves horgászcégek támogatásával, amelyre az országból bárki nevezhet! A tóparton esőbeállók, padok, asztalok szolgálják a horgászok kényelmét. 2007-ben az egyesület elnyerte a rendezett tópart, tiszta víz elismerő oklevelet a Magyar Horgász Országos Szövetségétől.

 

Szeretettel várjuk a horgászni, pihenni vágyó vendégeinket!

 


További információ a logóra kattintva!