Partner oldalaink

 

 

 

 

 

 

 

Bemutatkozás

Az Alaszka Horgásztó bemutatása:

Alaszka Horgásztó - www.alaszkahorgaszto.huHorgásztavunk Heves megyében Boconádot és Kált összekötő úton, a Tarnabodi elágazóval szemben található. A bányászatot a 70-es évek elején kezdte ezen a területen az Erdőtelki termelőszövetkezet, majd pár év múlva befejezték. A TSZ nem hagyta teljesen magára a területet és elkezdték a tó folyamatos telepítését. A tó jelenlegi területe 9,2 hektár és 4-5 méter átlag vízmélységű. Legendák keringenek az itt élő emberek körében az itt lakozó óriás pontyokról és harcsákról, mit mi sem bizonyít jobban a halőr házban található kipreparált 68 kg-os harcsafej, amit egy helybéli horgász fogott. Idáig vadvízként tengődött.

Alaszka Horgásztó - www.alaszkahorgaszto.huA tó környezete 2006-ban megváltozott az új tulajdonosoknak köszönhetően, gyönyörű horgásztóvá alakult át, ahol a horgászok kultúrált környezetben tölthetik el idejüket, akár egyedül, akár a családjukkal vagy barátaikkal együtt. Az 1970-es években telepített halak is szépen szaporodtak és nőttek. A tó gazdag rablóhal állománnyal rendelkezik. Szép süllők, csukák és harcsák várják az idelátogató horgászokat. A tóban szép számmal fordul elő rekordlistás ponty és amur.

 

Alaszka Horgásztó - www.alaszkahorgaszto.hu2007 őszén 93 db 12-25 kg-os kapitális ponty lett telepítve, valamint a kárász, a compó, a kecsege és a dévérkeszeg állományunk is jelentős mértékben képviselteti magát. Az esőbeállókkal és kerti padokkal felszerelt tó igazán kényelmes kikapcsolódást biztosít mindenki számára. Főzési és nyársalási lehetőséget biztosítunk, emellett a gyerekekre való tekintettel egy játszótér is található és a sátorozás is engedélyezve van. A halfogásra való tekintettel pedig garanciát nyújt a 2007 májusa óta telepített, mintegy 300 mázsányi halmennyiség.
Nézzen el hozzánk, töltse el kellemesen napját és fogja meg élete legnagyobb halát!

Mindenkit szeretettel vár az Alaszka horgásztó vezetése és jó fogást kíván!

 

 

Elérhetőség

Tel.: 06-30-501-6183

e-mail: info@alaszkahorgaszto.hu

Web:  http://www.alaszkahorgaszto.hu

Facebook: www.facebook.com/alaszkahorgaszto

 

GPS koordináták:

Szélesség:  47,688749

Hosszúság: 20,264980

 

forrás: http://www.alaszkahorgaszto.hu