Partner oldalaink

 

 

 

 

 

 

 

Magunkról

2011 március 25-től NYITVA!!!!!

Köszöntjük a Halywood horgásztó  honlapján!

A 9 ha-os horgásztó  Heves megyében Kál nagyközség tőszomszédságában a Jászapáti út mellett helyezkedik el. A horgásztó  sóderbánya rekultiváció révén jött létre az 1970-es években. A tó nem régiben esett át rekonstrukciós munkálatokon, ezzel elnyerve végleges formáját. A csodálatos környezetben, gyönyörűen kialakított horgászállások, nyársalók pihenők várják a természetet szerető, pihenni vágyót.

A tó alapvető célja egy olyan hobbi, horgászcentrum létrehozása, ahol a család minden tagja megtalálja a számításait és jó szívvel gondol a nálunk töltött időkre, ezt bizonyítja, a gyermekek részére kialakított  két játszótér, esőbeállók, családcentrikus környezet.

A tó vízmélysége 1,5m-9m-ig terjed, fő állományalkotója a békés halak, azonban jelentős a csuka, süllő és szürkeharcsa állomány is. A csukák átlagsúlya 3-5 kilogramm. A pontyok, amurok átlagsúlya 3-6 kilogramm, de ez mellett mindennapos a 10-20kg-os kapitális méretű  halak fogása a horgásztavon, köszönhetően az intenzív 2-3 hetes telepítésnek. Ezek mellett a termetes kárászok illetve az egyre több sütőlapátnyi dévér teszi színesebbé  a horgászatot.

Ezen a tavon garantált a horgászélmény, korosztálytól függetlenül.

Halywood horgásztó, ahol minden álom valóra válik…

 

 

Horgászati Feltételek

 

  1. A napi jegy ára 1500 Ft., melyet a helyszínen a halőrháznál lehet megváltani. A napi jegy időtartama 0-24h.
  2. A horgászjegy váltója maximum 2 horgászbottal és botonként két-két horoggal jogosult a horgászatra.
  3. A napijegy megváltása nem foglal magába elvihető halat, az elvinni kívánt hal a halőrházban kifüggesztett aktuális napi áron megvásárolható.
  4. A haltartóba tett nemes halat közvetlenül a megfogást követően a horgászjegy túloldalán található fogási naplóban a megfelelő helyre tett „X” jellel be kell jegyezni.
  5. A kifogott hallal köteles minden horgász a lehető legkíméletesebb módon bánni (pontymatrac, fertőtlenítő). A hallal durván bánó horgászt a tó területéről a tógazda kitilthatja.
  6. Éjszakai horgászatkor a horgászhely folyamatos megvilágítása kötelező.
  7. Etetőhajó használata TILOS!
  8. A horgászjegy átvétele a tó házirendjének automatikus elfogadását jelenti.
  9. A szabályokat megszegő horgászokat a tó területéről a tógazda kitilthatja.

forrás: http://halywoodhorgaszto.hu