Partner oldalaink

 

 

 

 

 

 

 

Felsőtó Baranya megyében, Somogyhatvan településtől keletre, a Somogyhatvani mellékág ( más néven Szilvás árok ) völgyében helyezkedik el. A tó Szigetvár városától 10 km-re található, könnyen megközelíthető, a Kadarkút felé vezető főút mellett helyezkedik el.

Mesterséges horgászvíz, melyet 2006. áprilisában nyitottunk meg és a horgászok legteljesebb igényei alapján alakítottunk ki. A tó átlagmélysége 2 méter. A fenékviszonyok és akadók változók. A tó összterülete 7 hektár, halállománya igen változatos. A partokon igényesen kialakított horgászhelyek találhatók, a természeti környezet is állandóan karbantartott, rendezett.

A magyarországi horgászszokásoknak megfelelően a tó jellemző halfajtái: ponty, amur, csuka, harcsa, süllő, kárász, és a keszegfélék. Törpeharcsa nincs a tóban! A rendszeres telepítés jó fogást kínál, amely időpontjai a weblapon folyamatosan figyelemmel kísérhetők. 

A tavon napijeggyel lehet horgászni, ennek részleteit a horgászrend menüpont alatt találja.

Azoknak horgászoknak, akik több napra szeretnének maradni horgásztavunknál, különféle szálláslehetőségeket ajánlunk: lakókocsi és sátor bérlésére van lehetőség, ez azonban minden esetben előzetes egyeztetést kíván az elérhetőségek bármelyikén. Sátraink jó minőségűek, 4 személyesek. A bérlés ára 1000 HUF/éj. A lakókocsi jól felszerelt, szintén 4 személyes, elősátorral rendelkezik. A bérlés ára 4500 HUF/éj.

Büfénk közvetlenül a tóparton található, széles választékban kínálunk meleg és hűtött italokat, szendvicseket, hamburgert, hot-dogot, édességet, dohányárut…stb.

A tó kellemes kikapcsolódást nyújt az egész családnak. Főzési, tűzrakási lehetőséggel kiegészítve állunk vendégeink kulturált pihenése és kikapcsolódása szolgálatában. A parton elkészültek a kiépített sütőhelyekgrill és a játszótér is.

A jövőben tervezzük horgászcikkek forgalmazását is.

Reméljük sikerült honlapunkkal felkelteni érdeklődését és hamarosan Önt is horgászaink között üdvözölhetjük!

Tekintse meg a tavunkról készült videót!

A mihamarabbi személyes találkozás reményében sikeres horgászkalandot kíván:

Vágner Csabáné és Vágner Csaba
Tótulajdonosok          

 

 

ELÉRHETŐSÉGEK

 

Felsőtó Somogyhatvan

Üzemeltető: Vágner Kft. 

Nyitvatartás: pirkadattól napnyugtáig

Elérhetőségek: 
Vágner Csaba 06-30-9296224
Tel./fax: 06-73-413-144
Weblap: www.felsoto.hu
E-mail: felsoto@felsoto.hu